Klantervaring: Presentatie geven


Yvonne heeft een L.E.A.P. behandeling gehad. Met deze techniek kunnen onder andere leerproblemen, concentratieproblemen en nog veel meer problemen worden aangepakt. Dit is haar verhaal:

“Voor mijn opleiding tot kinesioloog moest ik voor het overgangsexamen naar het 4e jaar een onderzoek uitvoeren, hiervan een presentatie maken en deze presentatie geven.
Alleen bij de gedachte al dat ik een presentatie moest geven werd ik misselijk en stond het huilen me nader dan het lachen. Dit omdat het in het verleden al vaak was misgegaan; ik bevroor, begon te hakken, had tranen in mijn ogen etc. Daar was ik helemaal klaar mee. Ik had zoveel tijd en energie in het onderzoek en het maken van de presentatie gestoken dat ik deze ook met flair wilde presenteren.

Een medestudent attendeerde mij op de L.E.A.P.-behandeling (Learning Enhanchement Accupressure Programm) en de resultaten daarvan. Ik heb mij geen seconde bedacht en meteen een afspraak met Brenda gemaakt.
Brenda heeft mij op het gemak gesteld, uitgelegd wat de behandeling inhield en ging van start. Na ongeveer een uur was de behandeling klaar en voelde ik me meteen al een stuk rustiger. Na deze behandeling had ik nog 2,5 week tot aan mijn presentatie. In die 2,5 week heb ik rustig, zonder in de stress te schieten, kunnen oefenen en op de dag zelf presenteerde ik mijn onderzoek alsof ik nooit iets anders had gedaan! Met als resultaat dik vet geslaagd.
Dank je wel Brenda, zonder jouw behandeling was het me zeker niet zo goed afgegaan!
Een L.E.A.P behandeling is echt een aanrader voor iedereen die onzeker is, moeite met bijvoorbeeld leren, lezen heeft.”