Het consult

Wat kun je tijdens een consult verwachten? 

Tijdens het drinken van een kop thee of glas water leg ik kort uit wat kinesiologie is en wat het voor je kan doen. Jij vertelt waarvoor je komt, wat je klacht of probleem is, en dan gaan we aan de slag.

Het consult. Herken je deze meter?

‘Op de tafel’

Je doet je schoenen uit en gaat op de behandeltafel liggen. (Draag daarom gemakkelijk zittende kleding, en voor de dames; bij voorkeur een broek). Meestal begin ik met een 14 spieren balans en daarmee test ik hoe de energiedoorstroming in je meridianen is. Daarmee kan bepaald worden welke vorm van stress de onbalans in je lijf veroorzaakt. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de onbalansen betekenen in relatie tot je klacht. Dat kan heel verhelderend werken. Dan balanseer ik de stress. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, die het zelfherstellend vermogen van je lijf activeren. Door het herstel van de energiebalans kan je klacht of probleem verminderen of zelfs verdwijnen.

Na de behandeling

De eerste 2 dagen na het consult is het belangrijk om veel water te drinken, zodat de afvalstoffen die vrijgekomen zijn goed afgevoerd kunnen worden. Voor veel klachten zijn 2 of 3 behandelingen voldoende.

Allergieën/ intoleranties of een burn-out vragen wat meer tijd en aandacht, dat zijn vaak 5 of 6 behandelingen.

” Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen; mail me via: info@kinesiologiepraktijkmariposa.nl of app of bel me: 06-13904288.”