Contactinformatie Mariposa

Adres

Kinesiologiepraktijk Mariposa
Goormatenweg 3
7586 RT Overdinkel

De praktijk is op afspraak elke dag geopend van 9,00 tot 17.00 uur. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kun je mailen naar de praktijk, whatsappen of bellen (06 13 90 42 88). Geef je voorkeur aan voor een dag/ tijd. Ik ben telefonisch niet altijd goed bereikbaar, dus appen of mailen is wellicht de beste optie. 

Mariposa in Overdinkel / Losser

Bereikbaarheid

Kinesiologiepraktijk Mariposa bevindt zich aan de Goormatenweg 3 in Overdinkel. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Het bijgebouw waar de praktijk gevestigd is kun je gemakkelijk vinden als je de bordjes met ‘Kinesiologiepraktijk Mariposa’ volgt. De praktijk heeft een eigen ingang en is voorzien van een wachtruimte en een toilet. Het bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk voor een rolstoel/scootmobiel/kinderwagen.

Met het openbaar vervoer bereik je de praktijk met buslijn 61 / buslijn 60. Je stapt in Losser uit bij bushalte ‘De Pol Noord’. Het is dan nog ongeveer 8 minuten lopen. Vervoer van en naar de bushalte kan in overleg geregeld worden.